Izvođači

Pronađi svoje mjesto na sceni uz GigStock!

Sviraš? Pjevaš? Plešeš? Imaš neki talent? Baviš se izedbenom umjetnošću i želiš nastupati? Ne znaš kako, na koji način do ostvarivanja svojih nastupa i kako širiti teritorij djelovanja?
Online platforma GigStock nudi ti vrlo jednostavno rješenje - učlani se, kreiraj umjetnički profil, nastupaj više nego ikad i PROFITIRAJ!
Nudimo ti priliku da izađeš iz anonimnosti i budeš primjećen, promociju, a profesionalcima nudimo jednostavnost u sklapanju angažmana te brojne druge mogućnosti i pogodnosti.

  Privatni Organizatori

Vjenčanja, rođendani, godišnjice, svečanosti, zabave...

Putem GigStock platforme pronađite idealnog izvođača za vaš event u rekordnom roku.
Olakšavamo proces sklapanja angažmana između vas i izvođača uz uredno i transparentno vođenje pregovora putem prilagođene online forme.
Možete objaviti oglas potražnje za izvođačem i čekati da se zainteresirani izvođač javi vama.
Angažirati izvođača nikad nije bilo jednostavnije!

  Profesionalni Organizatori

Promovirajte svoj klub i privucite više publike!

Nudimo bazu registriranih izvođača iz koje možete filtrirati odgovarajućeg izvođača za vaš event u rekordnom roku.
Olakšavamo proces sklapanja angažmana između vas i izvođača uz uredno i transparentno vođenje pregovora putem prilagođene online forme.
Mžete objaviti oglas potražnje za izvođačem i čekati da se zainteresirani izvođač javi vama.
Organizatorima kao što su klub, caffe bar, restoran, hotel i festival, omogućujemo kreiranje javne mini web stranice u svrhu promocije evenata, a samim time i promociju objekta ili festivala. Ujedno nudimo vođenje kalendara evenata, prikaz evenata te brojne druge pogodnosti.

  Ideja i cilj

Live scena u manjim mjestima pa čak i u gradovima postaje monotona. Razlog tome je rutinirano angažiranje jednih te istih izvođača na istim mjestima, što na kraju rezultira nezainteresiranošću i nedolaskom publike na već viđeni event. Organizatori i izvođači često nisu u mogućnosti prepoznati zajedničke interese, a istraživanje novih talenata koji odgovaraju nekoj temi eventa i interesu publike oduzima puno vremena i živaca. S ciljem da se ovakva situacija promijeni i oživi live scena lokalno i globalno lansirali smo platformu GigStock. Kako bi se eventi održavali potrebno je spojiti dvije strane: ORGANIZATORE i IZVOĐAČE. GigStock objema stranama nudi najbolje moguće rješenje da vrlo jednostavno i brzo kreiraju event.